Web Design

Google & Digital Ads

Αξίζει να επενδύσετε στην Digital διαφήμιση; Nαι!

Η Digital διαφήμιση έχει το υψηλότερο επίπεδο στόχευσης ανάμεσα σε όλες τις διαφημίσεις. Γι αυτό το λόγο, είναι η πιο οικονομική & αποδοτική επιλογή στην προώθηση της εταιρείας σας. 

Μαζί θα πετύχουμε:

  • Αυξήση των πωλήσεών σας
  • Ενισχύση της αναγνωρισιμότητας του Brand σας
  • Στοχεύση σε νέους πελάτες 
  • Πρόσβαση σε νέες αγορές

Πιστοποιημένη ομάδα διαφημιστών από την Google!

Το χαμηλό κόστος, αλλά και η σωστή στόχευση που πετυχαίνουν οι πιστοποιημένοι από τη Google διαφημιστές μας, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να πετύχει ολοένα και περισσότερους στόχους της επιχείρησής σας.  

Αναλαμβάνουμε:

  • Search Ads
  • Display Ads
  • Mobile Ads
  • Video Ads

Επιλογή του σωστού Digital Channel!

Η επιλογή του digital μέσου στο οποίο θα προωθήσουμε την εταιρεία μας είναι μία σημαντική απόφαση. Μαζί θα αποκτήσουμε ολοκληρωμένη παρουσία σε όλα τα digital κανάλια και θα δώσουμε έμφαση σε αυτά με τη μεγαλύτερη απόδοση. 

Εξειδικευόμαστε σε:

  • Google & YouTube Ads
  • Facebook & Instagram Ads
  • LinkedIn Ads
  • Whats App & Viber Ads


Χωρίς συμβόλαιο χρονικής δέσμευσης!

Στη NetPlanet δε σας δεσμεύουμε με ετήσιο συμβόλαιο και έχετε την ελευθερία και την ευελιξία να αλλάξετε συνεργάτη, χωρίς να χάνετε την καμπάνια σας. 

Εξειδικευμένα μηνιαία Reports!

Τα στατιστικά από το Google Analytics, το Google Ads, αλλά και τις πλατφόρμες του Facebook και του Instagram, δεν αρκούν. Η NetPlanet αποστέλλει στους πελάτες της εξειδικευμένο πολυσέλιδο Report με σχετικό Brief, μέσω του οποίου μπορείτε να κατανοήσετε εύκολα και γρήγορα πώς δαπανήθηκαν τα χρήματα σας, τι απόδοση είχαν, ποιες διαφημίσεις αποδίδουν καλύτερα για την επιχείρησή σας, κλπ, ώστε να μπορείτε να αποφασίζετε πιο εύκολα πότε και πώς θα αυξομειώνετε το διαφημιστικό σας Budget. 

Τι είναι το Premier Google Partner;

Το status Premier Google Partner είναι η μεγαλύτερη πιστοποίηση της Google παγκοσμίως, η οποία δίνεται στις εταιρείες που επιτυγχάνουν τους υψηλότερους διαφημιστικούς στόχους. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποδεικνύει σε εσάς ότι η NetPlanet έχει ενεργούς πιστοποιημένους διαφημιστές, υψηλά Quality Scores διαφημίσεων και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να διαχειριστεί αποτελεσματικά & αποδοτικά τις διαφημίσεις σας, με την εγγύηση της Google. 

Δωρεάν έλεγχος της καμπάνιας σας!

Η διαχείριση της καμπάνιας σας δεν είναι εύκολη δουλειά. Μαζί μπορούμε να μειώσουμε το κόστος της και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή σας. Στείλτε μας σήμερα το αναγνωριστικό του λογαριασμού σας στο Google Ads, ώστε να προχωρήσουμε σε δωρεάν έλεγχο της καμπάνιας σας και να σας παρουσιάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα για εσάς και την επιχείρηση σας. 

Ψάχνουμε στο διάστημα για εσάς! Δείτε το Video!



Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσει μαζί σας το τμήμα Digital Marketing της εταιρείας μας, για να σας προτείνει λύσεις που θα ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες!

Share on Social Media
Ενδιαφέρομαι για: Google & Digital Ads
See our latest projects on Web Design
Explore more Services
Digital Marketing
Digital Marketing
Video & Streaming
Video & Streaming
...or explore space
we have!
...or explore space we have!