Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Τι είναι το G Suite;

Το G Suite είναι η επαγγελματική έκδοση του Gmail και απευθύνεται σε εταιρείες που αντιμετωπίζουν τα Email τους με τη μέγιστη σοβαρότητα.

Χρησιμοποιώντας το G Suite, τα Email μας δεν έχουν την κατάληξη "@gmail.com", αλλά εμφανίζονται κανονικά με το Domain Name της εταιρείας μας.

Η μετάβαση στην πλατφόρμα G Suite γίνεται εύκολα, πραγματοποιώντας μια εγγραφή στο Web Hosting Account μας, η οποία δηλώνει ότι τα Email μας θα διαχειρίζονται πλέον από τη Google.

Προσοχή! Το G Suite δεν παρέχεται πλέον δωρεάν από τη Google. Το κάθε Email Account έχει ένα κόστος περίπου στα 5 € το μήνα, ενώ με 1-2 € επιπλέον χρέωση, μπορούμε να επεκτείνουμε σε πολλά GigaBytes τον αποθηκευτικό χώρο του κάθε Account.

Παρόλα αυτά, οι πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησαν το G Suite από τα πρώτα χρόνια που δημιουργήθηκε, κάνουν χρήση της πλατφόρμας εντελώς δωρεάν.

Στη NetPlanet χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα G Suite από το ξεκίνημά της, και θεωρούμε ότι είναι ο ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για να διαχειριζόμαστε τα εταιρικά μας Email.

Θέλετε περισσότερα; www.netplanet.gr

 

 

Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;