Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Τι είναι το Google Premier Partner;

Το Status Google Premier Partner είναι η ανώτερη πιστοποίηση που δίνει η Google σε μία εταιρεία, αναγνωρίζοντάς τη ως κορυφαίο συνεργάτη της.

Προκειμένου μία εταιρεία να αποκτήσει αυτή την πιστοποίηση, πρέπει να διαχειρίζεται μία σταθερά πολύ υψηλή διαφημιστική δαπάνη στους λογαριασμούς της, να επιτυγχάνει πολύ υψηλές αποδόσεις στις διαφημίσεις της μέσω των Google Ads και ταυτόχρονα να διαθέτει πολλούς Google Ads Certified Individuals.

Μία Google Premier Partner εταιρεία έχει αποδεδειγμένα τις γνώσεις και την εξειδίκευση που χρειάζονται για να απογειώσει τις πωλήσεις της επιχείρησής σας και το επιβεβαιώνει η ίδια η Google! Ταυτόχρονα, ενημερώνεται πρώτη για τις όλες τις διαφημιστικές εξελίξεις.

Προκειμένου μία εταιρεία να διατηρήσει το Status Google Premier Partner, είναι υποχρεωμένη να παρέχει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία διαφήμισης στους πελάτες της.

Η NetPlanet ως πιστοποιημένη Google Premier Partner, με αποδεδειγμένες διαφημιστικές δεξιότητες και εξαιρετική τεχνογνωσία στο Google Ads, είναι σε θέση να υποστηρίξει έμπρακτα τη διαδικτυακή σας προώθηση σε όλα τα είδη διαφήμισης που ορίζει η Google!

Θέλετε περισσότερα; www.netplanet.gr

Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;