Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Τι είναι το Web Hosting;

To Web Hosting είναι μία υπηρεσία μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα χώρο στο Web αποκλειστικά για εσάς, μέσα στον οποίο θα φιλοξενηθούν πολύτιμα δεδομένα της επιχείρησής σας, όπως η ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα, ή τα εταιρικά σας Emails.

Το Web Hosting είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μίας διαδικτυακής παρουσίας. Συνεπώς, θα πρέπει να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο, ο οποίος θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τις ανάγκες σας.

Ο πίνακας ελέγχου, η ασφάλεια και η τεχνική υποστήριξη, είναι μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγξετε κατά την αγορά ενός πακέτου Web Hosting!

Ο χώρος στο δίσκο, το Bandwidth και γενικότερα οι πόροι που χρειάζονται τα διάφορα Websites ή Eshops για να αποδώσουν σωστά, ποικίλουν. Γι αυτό το λόγο, υπάρχουν διαφορετικά πακέτα Web Hosting που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

Η NetPlanet ως πιστοποιημένη Google Premier Partner με εξειδικευμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, σας παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστους Web Servers ανά τον κόσμο, διατηρώντας τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας.

Θέλετε ακόμη περισσότερα; www.netplanet.gr

Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;