Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Albatros Yacht Chandlers

Your Reliable Yachting Supplies Source in Mediterranean

Custom Website with Order List

The Company

ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΕΠΕ, εταιρεία Ναυτιλιακού Εξοπλισμού, με έτος ιδρύσεως το 1975. Πρωτοπόροι στην εισαγωγή και εμπορία ναυτιλιακών προϊόντων.

Σήμερα, η εταιρεία με επιτυχία συνενώνει τις ανάγκες των πελατών της με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρονται από τους κατασκευαστές οίκων της Ευρώπης και Αμερικής.

  • The Project

    Το Marketing Plan της εταιρείας Albatros Ltd προέβλεπε τη δημιουργία ενός Website που θα απευθυνόταν σε καπετάνιους, μέλη πληρώματος, πράκτορες, αλλά και ναυπηγεία. 

    Το Website έπρεπε να προβάλλει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας, αλλά και τη δύναμη που έχει το Brand στο χώρο του ναυτιλιακού εξοπλισμού.

    Η πλοήγηση στο Website, αλλά και η προβολή των διαφορετικών προϊόντων της εταιρείας, έπρεπε να είναι εύκολη και φιλική προς το χρήστη, με στόχο να διευκολύνει τον υποψήφιο αγοραστή. 

    Albatros_screenshot_198
  • The Website

    Η custom σχεδίαση ήταν η βέλτιστη λύση για τις ανάγκες της εταιρείας Albatros Ltd.

    Πέρα από τις σωστές Landing Pages που έπρεπε να δημιουργηθούν για λόγους Marketing, προστέθηκαν στη Home Page κάποια διακριτικά εφέ Parallax, τα οποία δημιούργησαν ένα διαδραστικό περιβάλλον για τον χρήστη.

    Ακολουθώντας το αρχικό πλάνο της εταιρείας, δημιουργήθηκε ένα Website το οποίο δίνει τη δυνατότητα για προσθήκη πολλών και διαφορετικών προϊόντων σε λίστα παραγγελίας. Ο τελικός στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μία ευέλικτη δομή, η οποία μελλοντικά θα μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα και γρήγορα σε Eshop.

    Στο τέλος της κατασκευής, το Website διασυνδέθηκε με το NetPlanet iCMS με στόχο να αναβαθμίζεται οικονομικά και σε γρήγορο χρόνο, και παράλληλα να τροποποιείται άμεσα το περιεχόμενό του από τον Administrator της πλατφόρμας.

    www.albatrosltd.gr

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops