Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Extramall

More than an Online Mall!
Dynamic & Responsive Eshop
The Company

Το Extramall.gr δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 φιλοδοξώντας να γίνει το πρώτο Διαδικτυακό Mall στην Ελλάδα. Προϊόντα τεχνολογίας, ομορφιάς, καθημερινής χρήσης, gadgets και πολλά άλλα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν εκατοντάδες ικανοποιημένους χρήστες σε όλη την χώρα. Κάθε μήνα οι κατηγορίες προϊόντων του ενισχύονται από νέα είδη για τη γυναίκα, τον άνδρα & την οικογένεια, φροντίζοντας να φέρνει στην πόρτα σας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας & επιστημονικών ερευνών από τα δημοφιλέστερα brands. Στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέρει ευκολία στην πλοήγηση, ασφάλεια στις συναλλαγές, αλλά και τεράστια ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές με λίγα μόλις clicks!

  • The Project

    Το Brief του Extramall περιλάμβανε Minimal σχεδιασμό για το Eshop, προκειμένου να αναδείξει τα πολλά και διαφορετικά προϊόντα που καταχωρούνται σε αυτό, παράμενοντας φιλικό και ευανάγνωστο προς τον χρήστη.

    Οι διαφορετικές κατηγορίες του Eshop έπρεπε να εναρμονίζονται μεταξύ τους, σε μία κοινή εικαστική βάση.

    Επιπλέον, η δημιουργία του ExtraBlog αποτέλεσε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του και είχε στόχο τη συνεχή ενημέρωση των χρηστών του, αλλά και την άνοδο της βαθμολογίας του Eshop στη Google. 

    Extramall_screenshot_198
  • The Website

    Ακολουθώντας πιστά το Brief του Extramall, η NetPlanet δημιούγησε ένα Eshop με εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση, και πραγματοποίηση αγορών με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

    Τα πολλαπλά Call to Action, το Online Chat, και η λειτουργία "Call you back" είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Extramall που ανεβάζουν τα επίπεδα User Experience και μετατρέπουν το Eshop σε ένα διαδικτυακό Mall που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να διευκολύνει την πλοήγησή τους σε αυτό.

    Για την εύκολη, γρήγορη & καθημερινή ανανέωση του περιεχομένου του Extramall, η διασύνδεση με το NetPlanet iCMS ήταν μονόδρομος. 

    Έτσι, το Extramall έχει πετύχει τον στόχο του, δηλαδή τη δημιουργία ενός σύγχρονου Eshop, με δυνατότητα για εύκολη & γρήγορη αναβάθμισή του οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και με κατάλληλες Landing Pages για υψηλό score στις Digital διαφημίσεις του. 

    www.extramall.gr

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops