Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Green The Shirt

Passion for Fashion!
Custom B2C Eshop
The Company

'Ολα ξεκίνησαν με το πάθος για τη δημιουργία πουκαμίσων και την αγάπη για το ποιοτικό ανδρικό ντύσιμο. 1980 Η GREEN the Shirt, ξεκινά ως ένα start up εργαστήριο πουκαμίσων αφιερωμένο στο να παράγει μοναδικά, κομψά και διαχρονικά κομμάτια. Η ομάδα σχεδιαστών της εταιρειας ταξιδεύει στο Λονδίνο, τη Φλωρεντία, τη Μαδρίτη, τη Νέα Yόρκη για να εμπνευστεί και να συλλέξει τα καλύτερα υλικά. Το κάθε ένα πουκάμισο έχει σχεδιαστεί με αγάπη. Άγγιξε το ύφασμα, κοίτα το κολάρο, τη ραφή, τα κουμπιά, τις μανσέτες και θα το ανακαλύψεις!

1990 Το πάθος εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη ανδρική ένδυση. Η GREEN ξεκινά με 3 flagship καταστήματα λιανικής, πρώτα στη Γλυφάδα, μετά στο Κολωνάκι και το Χαλάνδρι. Τα καταστήματα και το ντεκόρ είναι εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά αγγλικά καταστήματα για τζέντλεμεν στο Mayfair στην καρδιά του Λονδίνου. Από τότε η GREEN έχει υποσχεθεί να διαλέγει μόνο τις καλύτερες εταιρίες ανδρικών ενδυμάτων και υποδημάτων που είναι διάσημες για τον όμορφο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.

  • The Project

    Το Brief της εταιρείας Green the Shirt περιλάμβανε τη δημιουργία ενός B2C Eshop, το οποίο απευθύνεται σε ανδρικό κοινό που αγαπά τη μόδα και αναζητά Luxury ενδύματα.

    Ο σχεδιασμός του Eshop έπρεπε να αναδεικνύει την elegant διάθεση που χαρακτηρίζει το Brand.

    Για την καλύτερη πλοήγηση του χρήστη, έπρεπε να υπάρχουν πολλά φίλτρα στις προϊοντικές κατηγορίες, και ταυτόχρονα να δημιουργηθεί ένα Responsive Eshop, ώστε να πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα οι Online αγορές, ακόμα και από κινητές συσκευές.

    GreenTheShirt_phone_screenshot_198
  • The Eshop

    Για τις ανάγκες της εταιρείας δημιουργήθηκε ένα δυναμικό, Responsive Eshop, με minimal design, προκειμένου να αναδεικνύει τα προϊόντα και να ικανοποιεί στο μέγιστο το απαιτητικό κοινό του.

    To Web Design και Development αποτελεί εξ' ολοκλήρου Custom κατασκευή, με στόχο να τροποποιείται εύκολα και σε γρήγορο χρόνο.

    Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένα χρήσιμο φίλτρο με τα Brands του Online καταστήματος, δίνοντας στο δυνητικό πελάτη τη δυνατότητα να ψωνίσει με πολύ γρήγορο τρόπο τα αγαπημένα του προϊόντα.

    Τέλος, το Eshop διασυνδέθηκε με το NetPlanet iCMS, με τελικό σκοπό να πετύχει υψηλούς διαφημιστικούς στόχους!

    www.greentheshirt.com

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops