Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Heel Fashion

Heel Athens Lab
B2B/B2C Eshop
The Company

Κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ενδυμάτων, το εργαστήρι μόδας HEEL προτείνει ένα εναλλακτικό μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στην ομαδικότητα, την ισότητα και την εργασία με δίκαιους όρους. Ταιριάζει σ’ έναν κόσμο δημιουργικότητας, αντίστασης και ελευθερίας σχεδιάζοντας και παράγοντας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία HEEL, βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ιδεών και τρόπων ανακύκλωσης όλων των υλικών και των υφασμάτων συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη. Oι πρώτες ύλες που επιλέγει είναι φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η συνείδηση μόδας για την ομάδα της HEEL δεν είναι ένας ακόμα όρος επικοινωνιακού marketing, αλλά στόχος για ένα καλύτερο μέλλον.

  • The Project

    Με φανατικούς θαυμαστές και πελάτες σε κάθε σημείο του πλανήτη, το Marketing Plan της εταιρείας HEEL περιλάμβανε τη δημιουργία ενός δυναμικού Eshop, το οποίο θα απευθυνόταν σε ένα ιδιαίτερο κοινό που αναζητά τη διαφορετικότητα στον τρόπο ζωής του, αλλά και στις ενδυματολογικές του επιλογές.

    Ο σχεδιασμός του Eshop, μας ζητήθηκε να είναι 100% Custom, προκειμένου να ταιριάζει στη φιλοσοφία του Brand και να μπορεί να αναβαθμίζεται οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και να αναπροσαρμόζει ορισμένα στοιχεία του, αναλόγως την ήπειρο από την οποία το επισκέπτεται κάποιος χρήστης.

    Παράλληλα, έπρεπε να διαθέτει ένα CMS, το οποίο να διαθέτει μια εύκολα διαχειρίσιμη αποθήκη, να είναι εύκολο στη χρήση και να παραμετροποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες του Brand και των πελατών του.

    heel_phone_screenshot_198
  • The Eshop

    Το Design που επιμελήθηκε η NetPlanet για τη δημιουργία του Eshop της εταιρείας HEEL, ακολούθησε τα UX/UI Trends της Google και της Adobe προκειμένου να παρέχει μία εξαιρετική εμπειρία χρήστη και παράλληλα, ανέδειξε το πολυμορφικό ύφος των ενδυμάτων της.

    Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε ένα σύστημα με ταυτόχρονη προβολή των τιμών του Eshop σε 5 διαφορετικά συναλλάγματα, προκειμένου να καλύψουμε το εύρος πελατών του Brand σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Οι ταχύτητες διαχείρισης των παραγγελιών ενός Eshop το οποίο διαθέτει πιστούς πελάτες σε κάθε σημείο της Γης, απαιτούν ένα εξαιρετικά εύχρηστο, ασφαλές & γρήγορο CMS. Γι αυτό το λόγο, συνδέσαμε το Eshop με το NetPlanet iCMS και η διαχείριση της αποθήκης, των παραγγελιών, αλλά και του περιεχομένου του πραγματοποιούνται σε χρόνο ρεκόρ, με τη μέγιστη ασφάλεια.

    www.heelshop.gr

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops