Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Κόκοτας

Your Air Conditioning Partner!

Custom B2C Eshop

The Company

H εταιρεία KΟΚΟΤΑΣ θεωρείται από τις μεγαλύτερες εμπορίας και εγκατάστασης κλιματισμού στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1981 και είναι μια εξειδικευμένη εταιρία κλιματισμού, με σταθερή ανάπτυξη, που προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρει έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης θέρμανσης φυσικού αερίου εξαερισμού και καθαρισμού αέρα, για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποκλειστικά στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη.

  • The Project

    Η εταιρεία ΚΟΚΟΤΑΣ μας παρέδωσε ένα ολοκληρωμένο πλάνο Marketing, το οποίο περιλάμβανε τη δημιουργία ενός εκτενούς Website και ενός διαδραστικού e-shop που παρέχει ασφαλείς και εγγυημένες λύσεις στους πελάτες της.

    Παράλληλα, στόχος ήταν να αναδειχθεί η Corporate πλευρά του Brand και οι λύσεις που παρέχει σε εταιρείες και ιδιώτες.

    Το εικαστικό αποτέλεσμα, οι λειτουργίες του Eshop, αλλά και το περιβάλλον που περιηγείται ένας χρήστης έπρεπε να εμπνέουν εμπιστοσύνη, ενώ η αρχική σελίδα έπρεπε να είναι αντάξια της υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία.

    Kokotas_screenshot_198
  • The Eshop

    Το Custom Web Design αποτέλεσε τη μοναδική λύση για να πετύχουμε τις προσδοκίες του Marketing Plan που μας παρέδωσε η εταιρεία ΚΟΚΟΤΑΣ.

    To Eshop έχει δημιουργηθεί για να επιτυγχάνει υψηλές πωλήσεις και να εμπνέει αξιοπιστία. Έχουν προστεθεί δυναμικά φίλτρα, τα οποία είναι πλήρως διαχειρίσιμα από την ίδια την εταιρεία, με τελικό στόχο να μπορεί ο χρήστης να περιηγηθεί εύκολα και γρήγορα στις πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων.

    Παράλληλα, έχει ενσωματωθεί Voice Search με απώτερο σκοπό την βελτιστοποίηση της κατάταξης του Eshop στις μηχανές αναζήτησης και την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

    Μια εταιρεία άψογης επαγγελματικής φήμης και της ακεραιότητας, απαιτεί και την ανάλογη υποστήριξη.

    Γι αυτό το λόγο, το Eshop συνδέθηκε με το NetPlanet iCMS, ώστε να αναβαθμίζεται το περιεχόμενο εύκολα και αποτελεσματικά, μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

    www.kokotas.gr

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops