Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Tatoglou Shoes

Good Shoes take you to Good Places!
Custom B2C Eshop
The Company

To κατάστημα ΤΑΤΟΓΛΟΥ λειτουργεί στον Πειραιά και εξυπηρετεί τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού από το έτος 1972. Το κατάστημα ξεκίνησε, στην οδό Κολοκοτρώνη ως παράρτημα εργοστασίου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, και συγχρόνως πάντα με την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων, η εταιρεία άρχισε να εμπορεύεται και να ειδικεύεται σε όλα τα είδη του παπουτσιού και της παντόφλας.

  • The Project

    Το brief της εταιρείας ΤΑΤΟΓΛΟΥ περιλάμβανε τη δημιουργία ενός B2C Eshop που να αντιπροσωπεύει επάξια το φυσικό κατάστημα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

    Ο χρήστης έπρεπε να εστιάσει στην πλούσια συλλογή υποδημάτων της εταιρείας, επομένως το Design έπρεπε να είναι καθαρό και minimal.

    Παράλληλα, το Eshop έπρεπε να είναι φιλικό σε κινητά και άλλες συσκευές, με στόχο την άψογη περιήγηση του χρήστη στη σελίδα, αλλά και τις εύκολες αγορές.

    Tatoglou_phone_screenshot_198
  • The Eshop

    Σε ένα Eshop που βασικός στόχος είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού περιβάλλοντος για τη παρουσίαση τις τεράστιας ποικιλίας προϊόντων της εταιρείας ΤΑΤΟΓΛΟΥ, η Custom σχεδίαση και το Development ήταν στα βασικά πλάνα της.

    Για τις ανάγκες αυτές δημιουργήθηκαν πολλαπλά φίλτρα στις προϊοντικές κατηγορίες για ευκολότερη πλοήγηση το χρήστη.

    Παράλληλα, ενσωματώθηκε Blog που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την υπόδηση, τόσο για την καλύτερη κατάταξη του Eshop στις μηχανές αναζήτησης, όσο και για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη μέσα σε αυτό.

    Το Εshop συνδέεται αποκλειστικά με το NetPlanet iCMS, το οποίο επιτρέπει την άμεση και γρήγορη διαχείρισή του, αλλά και διαρκή αναβάθμισή του σε προνομιακές τιμές.

    www.tatogloushoes.gr

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops