Web Design
Web Design
Do
wn
 
U
P
View more
Do
wn

Tropicana Mykonos

Life is A Party!
Corporate Custom Website
The Company

Tropicana Mykonos το HOT SPOTS της Μυκόνου που λάτρεψαν οι νέοι! To Tropicana Mykonos ένα από τα καλύτερα Beach Bar στον κόσμο σύμφωνα με το Travel Channel για το 2012, παρέχει ομπρέλες, ξαπλώστρες καθώς κατάλληλες εγκαταστάσεις για να απολαύσει κανείς τα γαλάζια νερά της Μυκόνου. Δροσερά ποτά, αναζωογονητικοί χυμοί, και ευφάνταστα κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία καφέδων συμπληρώνουν τις στιγμές χαλάρωσης σας στη παραλία. Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της παραλίας Paradise σε συνδυασμό με τα beats του DJ, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

  • The Project

    Το Tropicana Mykonos μας παρέδωσε ένα πλήρες brief, το οποίο έκανε ξεκάθαρη την ανάγκη για δημιουργία ενός Website που απευθύνεται σε νεανικό κοινό.

    Ο κύριος στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία διαδραστική πλατφόρμα, που να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της με τα μοναδικά γραφικά της. Επιπλέον, έπρεπε να παρέχει τη δυνατότητα κράτησης, πληροφορίες για events και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

    Το design και ο τρόπος παρουσίασης του περιεχομένου, έπρεπε να συνδυαστούν με τρόπο ώστε να προσελκύουν τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά και να του "ξυπνάνε" τη διάθεση για διασκέδαση!

    tropicana_phone_screenshot_198
  • The Website

    Ένα τόσο μοναδικό Project απαιτούσε 100% Custom Web Design.

    Σχεδιάστηκε με στόχο να τραβάει την προσοχή του χρήστη από πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

    Κατά την κατασκευή, λάβαμε υπόψιν το μεγάλο Traffic που δέχεται τους καλοκαιρινούς μήνες και διαμορφώσαμε κατάλληλα τις τεχνικές του προδιαγραφές.

    Παράλληλα, οι σελίδες του Website σχεδιάστηκαν με τελικό στόχο να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση στις διαφημίσεις του.

    Στο τέλος της κατασκευής, το Website συνδέθηκε με το NetPlanet iCMS, εξασφαλίζοντας αμεσότητα καιευελιξία στις αναβαθμίσεις του.

    www.tropicanamykonos.com

    Desktop Monitor
View more Websites & Eshops