Web Design

Leader Web Portal

Θέλεις ένα Portal που θα γίνει Leader στην κατηγορία του;

Η κατασκευή ενός Web Portal είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, εφόσον η επιτυχία του στηρίζεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, όπως το μοναδικό περιεχόμενο που προσφέρει, η σωστή επιλογή CMS, η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης κτλ.

Τι μοναδικό προσφέρει η NetPlanet;

Υπάρχουν αρκετές σοβαρές εταιρείες που γνωρίζουν να κατασκευάζουν σωστά Web Portals, αλλά στη NetPlanet έχουμε το κάτι παραπάνω. Το Video Content και την τεχνογνωσία!

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε εταιρείες όπως το MAD TV, Cosmote TV, Rise TV, E TV, Star Channel, κτλ μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε το Web Portal σας σε ένα υπερσύγχρονο TV Station On Demand.

Με δικά μας ιδιόκτητα Studios και Video εξοπλισμό, μπορούμε να κατασκευάσουμε Unique Video Content όπως Web TV Shows και Footage που ξεκινάει από μια παραγωγή Low Budget και μπορεί να φτάσει εκεί που εσείς επιθυμείτε.  

Αναβαθμίζουμε τα Web Portals σε On Demand TV Channels (τύπου NetFlix) από το 2004!

Οι πρώτες μας κατασκευές που υλοποιήθηκαν το 2004 (Sun Box TV, Plus 7, Athens Music Station), την εποχή που οι χρήστες Internet είχαν πολύ αργές γραμμές για να τους μεταδώσουμε Video και ήχο, μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε δικούς μας κώδικες συμπίεσης.

Από τότε μέχρι σήμερα όλα έχουν αλλάξει, εκτός από το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην χώρα μας που επενδύει στο Video Content και στα TV Station On Demand για σχεδόν 20 χρόνια!  

Πως χτίζουμε ένα Leader Web Portal από το μηδέν και χωρίς Budget;

Δεν είναι εύκολο, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και ακατόρθωτο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και προσπάθεια, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να μας εμπιστευθείτε.

Δείτε ένα ζωντανό παράδειγμα. O C.E.O. της Neopolis Α.Ε. Νότης Κουτσούκος και ιδρυτής του #1 Web Portal για νέους (neopolis.gr) με 440.000 Unique επισκέπτες το μήνα και με στόχευση σε ηλικίες 18-26, μιλάει για το πώς χτίστηκε το Leader Web Portal με 0 €, την ημέρα που γνώρισε τη NetPlanet!



Θέλετε εξειδικευμένο Leader Web Portal για συγκεκριμένο Target Group;


O αρχισυντάκτης του God is A Dj, Κυριάκος Μαραγκός, το οποίο αποτελεί το Leader Web Portal για DJ’s, μιλάει στην κάμερα για το πως κατασκευάστηκε και πως φτάσαμε στο σημείο να παράγουμε την πρώτη εκπομπή σε θεαματικότητα για Dj’s στην Ελλάδα (Fader) με Budget 0 € και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε την αναγνώριση από την πρώτη εταιρεία του χώρου, την Pioneer!


Τι πρέπει να κάνετε για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα;


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα περιγράφοντας αναλυτικά την ιδέα σας και το πως θα μπορούσατε να την υποστηρίξετε και μπορεί το επόμενο Leader Web Portal στην Ελλάδα να είναι το δικό σας!

Share on Social Media
Ενδιαφέρομαι για: Leader Web Portal
See our latest projects on Web Design
Explore more Services
Digital Marketing
Digital Marketing
Video & Streaming
Video & Streaming
...or explore space
we have!
...or explore space we have!